İYİ Parti’deki tartışmalara Meral Akşener’den sert çıkış

İYİ Parti’deki tartışmalara Meral Akşener’den sert çıkış
İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında İYİ Parti üzerinden dönen tartışmalara ilişkin sert ifadeler kullandı.

İYİ Parti son gürlerde art arda gelen istifa haberleri ile gündemden düşmüyor. Nebi Hatipoğlu istifa edip AKP'ye katıldı. Adnan Beker'in ise ne yapacağı henüz belirsiz. Ümit Dikbayır, ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Dikbayır, katıldığı televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener ile Özel Kalemi Esma Bekar hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Bu iddialar üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında İYİ Parti üzerinden dönen tartışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, "Onların sürdüğü balçık, İYİ Parti güneşini sıvayamaz" dedi.

“BALÇIKLA SIVAMAYA ÇALIŞANLARIN KARŞISINDAYIZ”

Akşener, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

İYİ Parti’miz, bundan 6 yıl önce; “her şey bitti” dendiği anda; umutların yittiği, çarelerin tükendiği bir anda; Türk siyasetine, yeni bir nefes oldu. Koltuk hırsına, siyasi ranta, kişisel ikbal hesaplarına, feda edilen millet iradesinin, gür sesi oldu. Balçıkla sıvamaya çalışanların karşısında; Ülkemizin istikbali için, her daim inatla parlayan, bir güneş oldu.

Ve bugün; Ne kadar tartışılırsa tartışılsın; Kaç cepheden hedef alınırsa alınsın; Hangi kirli tuzaklar kurulursa kurulsun; İYİ Parti’nin güneşi, ilk günkü ışıltısını koruyor.

“HERKESİN HEDEFİNDE İYİ PARTİ VAR”

İYİ Parti’nin kurulması; iktidarından muhalefetine, siyasetinden, medyasına; milleti, 5 yılda bir oy veren, marabalar olarak gören; son 20 yılda, kutuplaşmanın konforuna, iyice alışan; siyasi rant şımarığı, ne kadar şer odağı varsa; hepsinin rahatını bozdu. Türkiye’de siyaseti, kendince dizayn etmeye çalışan; kutup siyasetinden nemalanan, kim varsa; hedefinde her zaman, İYİ Parti oldu.

“BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI İYİ PARTİ’YE KESMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Dün; bu iktidara karşı, hiçbir başarı gösterememiş olanlar; Bugün; kendi sebep oldukları başarısızlığın faturasını, İYİ Parti’ye kesmeye çalışıyorlar. Kurdukları, “Al gülüm, ver gülüm” çarkına, çomak sokulsun istemiyorlar. İşte bu yüzden de; Dün, yüzde 60 borazanlığı yapanlar; bugün çıkıp utanmadan, İYİ Parti analizleri kasıyorlar.

“KENDİ GÜNAHLARINI, SAKLAMAK İSTEYENLERİ İYİ PARTİ’Yİ ÖZNE YAPMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da; Kendi günahlarını, saklamak isteyenlerin; İYİ Parti’yi özne yapmasına izin vermeyeceğiz! Türkiye'nin geleceğini; Marjinal akımlara; Şer odaklarına; Rant şebekelerine; Cumhuriyet’le, Atatürk’le, Türk milletiyle problemi olanlara; teslim etmeyeceğiz! Tüm engellere, iftiralara, dedikodulara rağmen; İYİ Parti olarak; Türkiye’yi, Demokratik Millî Yükselişine, mutlaka kavuşturacağız!

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar