İYİ Parti Pendik'te yeniden Süleyman Turan dedi!

İYİ Parti Pendik'te yeniden Süleyman Turan dedi!
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'ni 26 Kasım Cumartesi günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen ve mevcut İlçe Başkanı Süleyman Turan'ın aday olduğu kongrede delegeler sabah erken saatlerde salona gelerek oylarını kullandılar.

GÜNBOYU / ESRA ÜSTÜN

İYİ Parti''de il ve ilçelerde kongre heyecanı tüm hızıyla sürüyor. İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi''ni 26 Kasım Cumartesi günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi''nde gerçekleştirdi. Üst düzey parti yetkilileri ile çevre İlçelerinin İYİ Parti yöneticilerinin de bulunduğu kongrede Mehmet Salih Usta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Saadet Parti Pendik İlçe Başkanlığı, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam ve Hüsamettin Elçi çelenk göndererek kongreye başarılar dilediler.

Genel kurul süresince Türk Kızılayı''nın mobil kan alma aracı Yunus Emre Kültür Merkezi önünde delegeler ve Pendikli vatandaşlardan kan bağışı kabul etti. 

Divan Kurulu Başkanlıgına Milletvekili Ahmet Çelik, Divan Kurulu Katip Üyeliklerine Döndü Oğlakçı Görmüş, Fatma Betül Başarır, Yılmaz Saraç ve Taşkın Gündağ seçildiler.

Kongre Divan Başkanı Ahmet Çelik''in delegeleri saygı duruşu ve İstiklal Marşına daveti ile başladı. Kongre gündemi gereği mali tablo ve 4 yıllık çalışmalar madde madde okundu ve delegelerin dikkatine sunuldu.

#pendikteİYİlikVakti sloganıyla gerçekleşen kongrede tek aday olan mevcut İlçe Başkanı Süleyman Turan, Genel Başkan Meral Akşener''in mesajını okuduktan sonra Pendik İlçesinde 4 yıllık hizmet geçmişini slayt ile yayınlanam fotoğraflar eşliğinde anlatarak hizmetlerini sürdüreceğini, hedeflerinin büyük olduğunu, İyi Parti''nin yoğun çalışmalarına halkında teveccüh gösterdiğini ve bunun sandığa yansıyacağına inandıklarını söyledi.

Genel kurulda 5''e kadar süren oy kullanma işlemi sonrası divan kurulu tarafından seçim sonucu açıklandı ve 278 delegenin oybirliği ile desteğini alan Süleyman Turan ve yönetimi Cumhuriyetin 100. Yılında düzenlenecek Genel Seçim sürecinde Pendik İlçesinin Yöneticileri olarak belirlendi. 

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

  1.  SULEYMAN  TURAN
  2.  HALIM  KORKUT
  3  ESRA  ÜSTÜN
  4  MİTHAT  KABADAYI
  5.  TURGAY  YILGIN
  6.  ATANUR  KOC
  7.H.  ALPARSLAN  DEMIRBAS
 8.  HALUK  SAK
  9.  BERTAN  DEMIRYÜREK
 10.  ÖZGÜR  ATILLA
 11.  HACER  ÖZDEMIR
12.  M.  EREN  CAKIROGLU
 13.  EREN  AKDEMIR
 14.  TAMER  TAŞKIRAN
 15.  CEM  TUNC 
 16.  DILEK  PEHLIVAN
 17.  FATIH  SARK
 18. BAHADIR BITIKTAS
 19. HURİYE KILIC
 20. KANI ÖZDEN
 21. ZEYNEP KAKSI
 22. NURDAN KÖMÜRCÜ
 23, ZEKİ İNAN
24. MEHMET KARACA 
25. KENAN KAPLAN
 26. EREN TÜRKMENLIO
 27. MEHTAP SALTER
 28. TÜLAY YURDUSEVEN
 29. İBRAHİM COSKUN
 30. MAHMUT AKSÖZ
 31. ÖZLEM ÜNLÜER
 32. DÖNDÜ OĞLAKÇI GÖRMÜŞ
 33. MUSTAFA ER
 34. MURAT BEKTAS

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar