İYİ Parti: Milletimiz mutfağındaki yangında görüyor

İYİ Parti: Milletimiz mutfağındaki yangında görüyor
İYİ Parti, markette artan fiyatlara ilişkin olarak sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir video paylaştı. 

İYİ PARTİ: MİLLETİMİZ MUTFAĞINDAKİ YANGINDA GÖRÜYOR

İYİ Parti''nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Makyajlı rakamlar, süslü yalanlar, ışıltılı gözler gerçekleri gizleyemiyor. Milletimiz gerçeği; dolduramadığı market poşetinde, mutfağındaki yangında görüyor... Çok az kaldı! Açlığa mahkûm edildiğimiz bu ucube sistem gidecek, yarınlar senin olacak" denildi.

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Demre Belediyesinin öğrencilere bir öğün ücretsiz yemek uygulamasının yasaklanmasına tepki gösteren Akşener şöyle konuştu:

"Demre Belediyesi öğrencilere bir öğün yemek uygulamasını pilot olarak hayata geçirdi. Ne oldu biliyor musunuz? Açlığa mahkum eden bir karar alındı. Milli Eğitim Müdürlüğü eliyle Kaymakamlık tarafından, Demre Belediyesi''nin bu yemek yardımı ortadan kaldırdı, yasaklandı! Kimsesizlerin kimiydiniz öyle mi, hadi be! Yoksullukla mücadele için gelmiştiniz değil mi! Hadi be! Ayrımcılık yapmayacaktınız, yasaklarla mücadele edecektiniz! Hadi be! Siz bugün ayrıcalıklı bir sınıf yarattınız! Enesler, Furkanlar, Haticeler ağlarken, siz ''pudra şekerleri'' çeken, acayip arabalara binen, tuhaf pantolonlar giyen, tuhaf ceketler giyen, kocaman zevksiz kolyeler takan, tuhaf tıraşlı gençler yarattınız! Yazıklar olsun size, haram olsun, zıkkım olsun, zehir olsun! Yazıktır yazıktır!

O yarattığınız nesil milyon dolarlık teknelerden, bacak bacak üzerine atılmış iğrenç fotoğraflar koyarken sosyal medyalarına, adı Enes, Furkan, Ecrin... Bunlar aç yatıyor. Anaları yemek pişiremediği için ağlıyor. Bunlar bu dönemde doğmuş, ama 5 yaşına kadar kemikleri sayılan çocuklar... Beslenme çantası olmayan ama iyi kötü bir şey çıkaran diğer arkadaşlarına imrenerek bakan, çeşmeden su içip açlığını gideren çocuklar!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar