İYİ Parti kurucusu Uğur Poyraz bu akşam saat 21.00'de TV100'de Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayacak! İYİ Parti'de neler oluyor?

İYİ Parti kurucusu Uğur Poyraz bu akşam saat 21.00'de TV100'de Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayacak! İYİ Parti'de neler oluyor?
İYİ Parti kurucusu Uğur Poyraz, bu akşam TV100'de ekranlara gelecek olan Taksim Meydanı programında gazeteci Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayacak.

Yerel seçimlere ittifaksız giren İYİ Parti sadece 1 il kazanırken, partide de hareketlilik yaşanmaya başladı. Seçimlerden sonra gözler İYİ Parti'ye çevrilirken, İYİ Parti kurucusu Uğur Poyraz bu akşam saat 21.00'de TV100'de Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayacak.

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde tek başına girmesiyle beraber 'Hür ve müstakil' planı tutmayan Meral Akşener'e istifa çağrıları yükselirken, Akşener paritsini Olağanüstü Kongreye götürmeye karar verdi.

İYİ Parti, seçimlerde Türkiye genelinde sadece %3.77 oy alarak 1 il, 20 ilçe ve üç beldede belediye başkanlığı kazanarak seçimlerden istediği sonuçları alamadı. Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e istifa çağrıları yapıldı.

gko7yhhw8aiizjl.jpg

Partideki tartışmalar sürerken, İYİ Parti kurucusu Uğur Poyraz'ın bu akşam saat 21.00'de TV100'de Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayacağı açıklandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar