İYİ Parti kulisleri bu haberle çalkalanıyor: Akşener giderayak o ismi işaret etti ortalık karıştı

İYİ Parti kulisleri bu haberle çalkalanıyor: Akşener giderayak o ismi işaret etti ortalık karıştı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday olmayacağını açıklamasının ardından partinin WhatsApp grubuna atılan bir mesaj ortalığı karıştırdı.

İYİ Parti, yerel seçimlerden eli boş dönmenin ardından olağanüstü kurultaya gitme kararı aldı. Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağını duyurmasının hemen ardından, liderlik koltuğuna talip olan isimler sırayla açıklamalarda bulunmaya başladılar.

4 ismin aday olduğunu duyurmasının ardından, parti içindeki WhatsApp grubunda paylaşılan bir mesaj, tartışmalara neden oldu.

AYDIN'IN MESAJI PAYLAŞILMADI

Kulislerden edinilen bilgilere göre, Akşener'in açıklamasının hemen ardından Müsavat Dervişoğlu'nun adaylık duyurusu WhatsApp grubunda paylaşıldı. Ancak aynı şekilde Koray Aydın'ın adaylık açıklamasının grubun içinde yer almaması, parti içinde spekülasyonlara neden oldu.

Bu durum, kulislerde "Akşener'in kurultayda Dervişoğlu'nu destekleyeceği" iddialarını güçlendirdi. Bir parti yetkilisi, Milliyet gazetesine yaptığı açıklamada, "Genel Başkan birisine işaret edecektir, biz de ona destek vereceğiz" şeklinde görüş belirtti.

AKŞENER KİMİ DESTEKLEYECEK?

Peki, Akşener kimin destekleyeceği konusu şimdi merak konusu oldu. Akşener'in aday olmayacağını açıklamasının ardından önce İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, daha sonra da TBMM Grubu Başkanı Koray Aydın adaylıklarını ilan ettiler. Bu gelişmeler sonrasında Akşener'in destekleyeceği aday merak konusu haline geldi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar