İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'tan Erdoğan'ın sözlerine yanıt!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'tan Erdoğan'ın sözlerine yanıt!
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "İş yok diyenler nankördür" sözlerini değerlendirdi.

İYİ Partili vekilden Erdoğan'ın sözlerine yanıt!

GÜNBOYU/ ANKARA- İSMAİL BEDRETTİN GÜNEY 

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yokuş, "Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan Önceki gün Gaziantep'te yaptığı konuşmada 'İş yok diyenler nankördür, iş-ekmek her yerde var bunlar yan gelip yatmak isteyenlerdir...' demiştir. Erdoğan'ın bu konuşması ülkemizde çoğu gençlerden oluşan 8 milyonu aşkın işsiz vatandaşımızı derinden yaralamıştır. Bu gün ülkemizde 4 milyonu aşkın vatandaşımız iş aramaktan vazgeçmiştir. Halen 1 milyonu aşkın üniversite mezunu kapı kapı dolaşarak iş aramaktadır. Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi işsizliktir. 

"BU MİLLETİN ASİL EVLATLARI BUNU HAKETMİYOR"

Siyasi iktidarın istihdam konusundaki yanlış politikaları nedeniyle yetişmiş nitelikli gençlerimiz dahi iş bulamadıkları için yurt dışına gitmektedirler. Yüzbinlerce işsiz gencin yurt dışına gidebilmenin hayallerini kurduğu ülkemizde Erdoğan'ın bu talihsiz beyanı İşsiz milyonlarca vatandaşımızı derinden yaralamıştır. Bu milletin asil evlatları bunu hak etmiyorlar.

"İŞ BEĞENMİYORLAR" DİYEREK...

Bugün ülkemizde hemen hemen her hanede bir işsiz gencimiz bulunmaktadır. Devletimizi yönetenler elbette ki vatandaşlarına iş imkanı ve fırsatı sağlayacak proje ve yatırımları yapmakla mükelleftir. İş beğenmiyorlar diyerek gerçek olmayan beyanlarla sorumluluklarından kurtulamazlar. Vatandaşlarına “nankör” diyerek incitmek hiç kimsenin hakkı değildir. Milletin İradesi ile seçilenler millete "nankör" diyemezler!" ifadelerine yer verdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar