İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 650 TL ile geçiniyorum diyen Erdoğan Aşçı'nın bu çıkışı neden yaptığı belli oldu! 25 yıllık muhtarı açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 650 TL ile geçiniyorum diyen Erdoğan Aşçı'nın bu çıkışı neden yaptığı belli oldu! 25 yıllık muhtarı açıkladı
Akşener, Afşin ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, esnaf gezileri sayesinde sorun ve talepleri dinleme imkanı bulduğunu, o yüzden bu ziyaretleri önemsediğini söylemiş, Türkiye'de bazı şeylerin yanlış gittiğini ifade eden Akşener, mevcut düzeni değiştirmek için çalıştıklarını dile getirmişti.

GÜNBOYU ELMAS APAYDIN

"650 LİRA İLE GEÇİMİMİ SAĞLIYORUM"

Afşin ve Göksun ilçelerinde esnafla da bir araya gelen Akşener, Göksun ilçesinde girdiği bir iş yerinde yüzde 80 engelli raporu olduğunu belirten Erdoğan Aşçı ile bir süre sohbet etti. 650 lira engelli maaşıyla geçimini sağladığını anlatan Aşçı yaptığı bu çıkışla özellikle sosyal medyada provakasyon yapmaya çalıştığı ve ifadelerinin hiç de gerçekçi olmadığı üzerinden eleştirilmişti.

Aşçı'nın 25 yıllık muhtarı Mehmet Camuz yaşananlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda olup biteni Erdoğan Aşçı'nın kendisine iş ayarlamak için yaptığı hareketler olarak yorumladı ve şunları söyledi:

"Ben onun 25 yıl muhtarlığını yaptım Allah yardım eylesin 19 senedir iş, aş arayan garibin biri böyle bir çıkış yaparsam bana bir iş verip bir ekmek yedirmezler mi acaba diyerek can hıraş bir çıkış yaptı. Ona da ne kızıyorum ne de kınıyorum! Evli barklı çor çocuk sahibi bir adam... 650 Tl'nin 5 kg yağ, 5 kg şeker, 1 kg çay, 5 tane makarna, 2 de çikolata ettiğini o da en az bizler kadar biliyor. Ama ne yapsın canına bağrına tak dedi zahar! O çocuğu ben çok iyi bilip çok iyi anlıyorum. Allah kimseleri yoklukla kıtlıkla eşi ve çocuklarıyla imtihan etmesin. Zor dostum zor"

muhtar-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar