İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Sağlık Bakanı Koca'ya tepki: "Avrupa'nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek?"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Sağlık Bakanı Koca'ya tepki: "Avrupa'nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek?"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabı üzerinden Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Dr. Hans Kluge'nin bir tweetini paylaştı ve mesaj üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki gösterdi.

Türkiye'nin yaşanan göç dalgası nedeniyle zor günlerden geçtiği bir dönemde, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Direktörü Dr. Hans Kluge'nin attığı bir tweet İYİ Parti Meral Akşener'in tepkisiyle karşılandı. Kluge attığı tweette:

"Bu salgını ancak dayanışma ile yönetebiliriz. Zor bir kışla karşı karşıya kalırken, gerektiğinde COVID19 hastalarını almak, sağlık sistemleri ve yoğun bakım üniteleri bunalmış Avrupa ülkelerini desteklemek için cömert teklifi için Dr. Fahrettin Koca'ya minnettarım" ifadelerine yer verdi.

"KOVİDLİ HASTALARI KABUL ETMEK NE DEMEK?"

Halihazırda Türkiye'de pek çok ilde yoğun bakım ünitelerinin kırmızı alarm verdiği bir ortamda Avrupa'ya böyle bir teklifle giden Bakan Koca'ya tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener tepkisini şu sözlerle gösterdi:

"Sayın Erdoğan’ın ülkemizi sığınmacılar için bir hendeğe çevirmesi yetmedi, şimdi de siz mi çıktınız? Avrupa’nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek? Milletimizi, sağlıkçılarımızı yeni varyantlarla karşılaşma riskine nasıl sokarsınız!"

aksener-ic-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar