Meral Akşener'den Demet Evgar'a övgü dolu sözler

Meral Akşener'den Demet Evgar'a övgü dolu sözler
Oyuncu Demet Evgar, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' öncesinde tek başına bir protesto gerçekleştirdi. Hazırladığı pankartı İstanbul'da bir metro girişine asan Evgar, “Ben kadınım, eşitlik benim hakkım. Ben kadınım, öldürülmek istemiyorum. Ben kadınım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum' diyerek halka seslendi. Evgar'ın bu hareketine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den övgü dolu sözler geldi.
Demet Evgar, tek başına gerçekleştirdiği eylemini baştan sona Instagram ve Twitter hesaplarından paylaşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve kadın haklarına dikkat çekti.
 
Evgar, "Ben kadınım! Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum'' yazılı pankartın hazırlık aşamalarının yer aldığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Evgar, videoya şu notu düştü:
 
"Herkes için yaşanabilir adil ve refah bir toplum ancak kadının güçlenmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliği ile, kadının güçlenmesi de önce kadının sesinin duyulmasıyla mümkün. #BenKadınım hashtagi ile sen de sesini duyur! #BenKadınım FARKINDAYIM, DEĞİŞİYORUM VE DEĞİŞTİRİYORUM"
 
"Ben kadınım farkındayım.."
 
Videoda, Evgar''ın pankartı hazırladıktan sonra İstanbul''da bir metro istasyonuna giderek hazırladığı pankartı astığı ve halka seslendiği anlar yer aldı.
 
MERAL AKŞENER''DEN BÜYÜK DESTEK
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan Evgar''a büyük destek verdi.
 
Akşener, "Bir ilke imza atarak, Türk kadınının gücünü ortaya koyan değerli sanatçımız Demet Evgar''ı yürekten kutluyorum. Ülkemizdeki kadınların önlerindeki engelleri kaldırdığımız;
İçlerindeki o sınırsız gücü harekete geçirip, coşkuyla #BenKadınım dedikleri günleri hep beraber göreceğiz!" ifadelerini kullandı.
 
İşte o paylaşım:
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar