İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı 19 Mayıs'ı coşku ile kutladı

İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı 19 Mayıs'ı coşku ile kutladı
İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku ile kutladı.

GÜNBOYU / TURGUT TIĞLI

İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı, ilçede düzenlenen 19 Mayıs Atatürk''ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına geniş bir kadro ile katıldı.

Kutlamalara İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu, Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan, Gençlik kolları Başkanı Aylin Ünlütürk, İl Yönetiminden Erhan Bilgin, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ve Basın Sözcüsü Turgut Tığlı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Selami Akyüz, Aydın Yeşil, Orhan Çavuşoğlu, Mehmet Acar, Hamdi Kuşdemir ve çok sayıda partili katıldı.

Partililer, ilçedeki resmi kutlamaların ardından İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Kuşdemir ve parti üyesi Ramazan Demir''in işlettiği kahvehanede toplanarak güncel konuları değerlendirerek, sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Partililer özellikle kadın kolları ve gençlik kolları başta olmak üzere ilçe teşkilatının çalışmalarının ilçede vatandaşların ve partililerin takdirleri kazandığını dile getirerek, çalışmalara ilişkin memnuniyetlerini dile getirdi.

Ayrıca, bu yoğun çalışmalar neticesinde Çaycuma İlçesinde İYİ Parti''nin oylarında adeta patlama yaşandığı ve yapılacak ilk seçimlerde bunun sandıklara yansıyacağı da ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar