İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda coşkulu kutlama

İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda coşkulu kutlama
İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı'nda Kurban Bayramı nedeniyle partililer İlçe Teşkilat Binasında coşkulu bir şekilde bayramlaştı.

GÜNBOYU / TURGUT TIĞLI

Bayramlaşmaya İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu, Yönetim Kurulu üyesi  ve Basın Sözcüsü Turgut Tığlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan,  Gençlik Kolları Başkanı Aylin Ünlütürk, Belde Başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Coşkulu bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmada bir konuşma yapan İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu partiye üye kayıtlarında  adeta patlama yaşandığını, vatandaşların İYİ Partiye katılım konusunda yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek partinin daha da güçlenmesi için köy ve belde ziyaretlerine başlayacaklarını belirtti.

İYİ Parti Çaycuma  Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Turgut Tığlı ise İYİ Parti''nin  oy oranlarında ülke çapında olduğu gibi Çaycuma da da büyük bir tırmanış olduğunu gözlemlediklerini belirterek,  özellikle Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan ve Gençlik Kolları Başkanı Aylin Ünlütürk''ün üstün gayretleri ile yürüttükleri çalışmaların İYİ Partiye Çaycuma ilçesinde ekstra güç kazandırdığını ifade etti.  Hedeflerinin Zonguldak İlinde en az 2 milletvekili çıkarmak olacağını ifade eden Turgut Tığlı,  hayat pahalılığı ve enflasyon nedeniyle ekonomik olarak bunalan vatandaşların İYİ Parti''ye büyük bir ilgi gösterdiklerini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar