İstifa dalgasına AKP’de katıldı: 7 yıllık görevinden istifa ettiğini açıkladı

İstifa dalgasına AKP’de katıldı: 7 yıllık görevinden istifa ettiğini açıkladı
AKP Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar'ın 7 yıllık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, yedi yıllık hizmetin ardından görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyurdu.

1664541.webp

Bayar, 2017 yılından itibaren büyük bir onur ve gururla yürüttüğünü belirttiği AKP Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevini, AKP Genel Merkezi ile yapılan istişareler sonucunda İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı için bıraktığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bayar, şu sözlere yer verdi: "2017'den itibaren 7 yıldır büyük bir onurla ve gururla yürütmüş olduğum AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı görevimi AK Parti Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucu İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı için bırakmış bulunuyorum. Bugüne kadar birlikte görev yaptığım tüm Başkanlarıma ve Vekillerime, tüm teşkilatımıza ve özellikle de Merkez İlçe Teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Uşak halkından ve teşkilatımızdan çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini bekliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar