İşte halsizliği ve yorgunluğu alan doğal karışım tarifi! Balın içine ekleyip 1 kaşık yerseniz...

İşte halsizliği ve yorgunluğu alan doğal karışım tarifi! Balın içine ekleyip 1 kaşık yerseniz...
Uyku insan vücudunun en temel ihtiyaçlarından biridir. Uykumuzu almadığımızda birçok hastalıklara neden olur. Rahat bir uyku için ise besinlerden faydalanabiliriz. İşte sabah halsizliğini alarak, rahat uyku uyumanızı sağlayan muhteşem karışım...

Uyku insan vücudunun en temel ihtiyaçlarından biridir. Kalite ve düzenli uyku bütün hayatımızı etkiler. Uykumuzu almadığımızda kalp rahatsızlıkları, yorgunluk, dikkat dağınıklığı gibi hastalıklara neden olur. Yetişkin bir bireyin günde 8 saat uyuması yeterlidir. Rahat bir uyku için ise besinlerden faydalanabiliriz.

İşte sabah halsizliğini alarak, rahat uyku uyumanızı sağlayan muhteşem doğal karışım...

YATMADAN ÖNCE 1 KAŞIK

Bu karışım sadece organik bal ve himalaya tuzundan oluşuyor. Herkesin evinde olan malzemelerden yapılan bu kür her akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı yemeniz yeterli oluyor. Sabaha halsizliğinizi ve yorgunluğunuzu hissetmeyeceksiniz.

KAN BASINCINI DÜZENLER

Himalaya tuzu doğal ve işlenmemiş haliyle 84 önemli mineral içerir ve bunların hepsi vücudumuza yararlı. Toksin üretmeden emilebilen bu maddeler, melatonin ve seratonin seviyesi ile kan basıncını düzenler.

Hazırlanışı:

-1 çay kaşığı pembe Himalaya tuzu

-5 çay kaşığı organik bal

Bu malzemeleri karıştırıp yatmadan önce bir yemek kaşığı ister doğrudan ister su ile tüketin. Bu ve benzeri karışımları herhangi bir rahatsızlığı olanların mutlaka doktoruna danışıp tüketilmesi gerektiğini unutmayın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar