İşte Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı! Yıllık 200 milyon Euro!

İşte Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı! Yıllık 200 milyon Euro!
Dünya Kupasında Portekiz ile rekor üstüne rekor kıran Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oluyor! Yıldız ismin Suudi Arabistan takımı Al Nassr ile yıllık 200 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Manchester United''dan ayrılan ve Portekiz ile Dünya Kupası''nda mücadele eden Cristiano Ronaldo''nun hangi takıma imza atacağı dünya manşetini süslüyor. 

Manchester United ile sözleşmesini fesheden Portekizli yıldız, Dünya Kupası öncesi verdiği röportajla dünya futbol gündemi sarsmaya devam ediyor. Cristiano Ronaldo''nun yeni adresi için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İspanya''da yer alan Marca''nın haberine göre 37 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan takımı Al Nassr ile yıllık 200 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Kariyerini 40 yaşına kadar sürdürmeyi planlayan Ronaldo''nun Al Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Anlaşmaya göre Portekizli yıldız, imaj haklarını da içeren sözleşme kapsamında 500 milyon dolar kazanacak. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en büyük sözleşmesine imza atmış olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar