İstanbul’un ünlü AVM’si Cevahir'de intihar şoku 5.kattan aşağı atladı

İstanbul’un ünlü AVM’si Cevahir'de  intihar şoku 5.kattan aşağı atladı
İstanbul’un ünlü AVM’si Cevahir’de kimliği belirlenemeyen bir kişi 5.kattan aşağı atlayarak intihar etti.

Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi’nde sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen erkek şahıs 5. kattan aşağıya atladı.

Sabah AVM açıldıktan sonra içeri girerek en üst katta bulunan bir kafeteryada oturan şahsın şüpheli davranışlar sergilediği çalışanlar tarafından fark edildi.

aw183433-02.jpg

Bir süre sonra korkulukları aşarak aşağıya atlayan şahıs alışveriş merkezinin zeminine düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Güvenliklerin ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın ardından Cevahir AVM’de girişler bir süreliğine durduruldu. İncelemeler tamamlandıktan sonra AVM yeniden hizmet vermeye başladı.

aw183433-03.jpg

DAHA ÖNCE DE İNTİHARLAR OLMUŞTU

2023 yılında yine aynı AVM’de 55 yaşlarındaki bir kişi terasa çıkıp 5. kattan aşağı atlayarak intihar etmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsın üzerinden ise kimlik çıkmadığı ifade edilmişti.

2016 yılının ağustos ayında ise Cenk Tüfekçi isimli şahıs AVM’nin altıncı katından zemin katta yürüyen bir kişinin üzerine düşmüş, Tüfekçi hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar