İstanbulkart’ta yeni dönem başladı! Bunu yapana anında para iadesi olacak

İstanbulkart’ta yeni dönem başladı! Bunu yapana anında para iadesi olacak
Son zamanlarda İstanbulkart, başlattığı kampanya ile geri ödeme imkanı sağlayarak özellikle ücretsiz toplu taşıma kampanyalarıyla bilinir hale geldi. İşte detaylar....

İstanbulkart, son zamanlarda çeşitli kampanyalarıyla kullanımını kolaylaştırmaya başladı. Özellikle seçkin marketlerle yapılan kampanyalarla bilinen İstanbulkart, Ramazan boyunca sürecek geri ödeme fırsatıyla alışverişlerde avantaj sağlıyor.

İSTANBULKART RAMAZAN ALIŞVERİŞİ

İstanbulkart kullanıcılarını sevindiren yeni bir kampanya duyuruldu. İstanbulkart sahipleri seçili marketlerde yapacakları alışverişlerde geri ödeme imkanından faydalanabilecekleri belli oldu.

Düzenlenen kampanya kapsamında CarrefourSA, A101, Bim, Migros, Şok, Hakmar gibi birçok markette tek seferde 750 TL ve üzeri Ramazan alışverişi yapan bireylere ilk harcamalarında 75 TL ve ikinci harcamalarında da 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL nakit iade ödemesi yapılacağı açıklandı.

İstanbulkart Ramazan tarifesi kapsamında başlatılan kampanyada, toplamda 150 TL geri ödeme imkanından faydalanma süresi 9 Nisan'a kadar devam edeceği belirtildi.

Harcama yapıldığında kazanılan paralar İstanbulkart'a otomatik olarak yükleneceği ve bu ödemelerin mobil uygulama veya belirlenen noktalarda kullanılabileceği duyuruldu. Ancak nakit olarak talep edilemeyeceği vurgulandı.

istanbulkart.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar