İstanbul'da uygun ev bulamadık diyen Hafize Gaye Erkan'ın kaldığı eve aylık ne kadar kira ödeniyor

İstanbul'da uygun ev bulamadık diyen Hafize Gaye Erkan'ın kaldığı eve aylık ne kadar kira ödeniyor
İstanbul’a ilk geldiğinde yüksek kiralar sebebiyle annesiyle kalmak durumunda olan Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın şimdi ikameti için aidat dahil yaklaşık 49 bin lira ödendiği ileri sürüldü.

Ev fiyatları uçtu, kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Türkiye’de barınma sorunu ciddi bir kriz haline gelirken, Merkez Bankası (MB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, beklenmedik bir açıklama yaptı.

Haberde, Hafize Gaye Erkan'ın, Merkez Bankası'nın "Başkanlık Lojmanı" olarak bilinen yerde yaşamasına rağmen, küçük çocuğu nedeniyle bu konutu uygun bulmadığının belirtildiği ifade edildi.

Hafize Gaye Erkan için daire kiralanan sitede, fitness salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, yüzme havuzu ve 1.500 metrekarelik kapalı spor salonu gibi olanaklar bulunmaktadır. Toplam 359 konutun olduğu sitede, 8 bin 500 metrekarelik yapay gölet, 4 bin ağaçtan oluşan orman alanı, bisiklet ve yürüyüş yolları, tenis kortu ile basketbol sahası gibi çeşitli rekreatif alanlar da mevcuttur. Sitede çok katlı blokların yanı sıra villalar da yer alıyor. Çok katlı bloklarda yer alan daireler 27-30 milyon liraya, villalar ise 55-60 milyon liraya satışa sunulmaktadır.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar