İstanbul'da trafik çilesi! Dün akşam yoğunluk yüzde 81'e çıktı

İstanbul'da trafik çilesi! Dün akşam yoğunluk yüzde 81'e çıktı
İstanbul'da, akşam saatlerinde meydana gelen yağışın etkisiyle trafik yoğunluğu önemli ölçüde artarak yüzde 81 seviyesine ulaştı.

Anadolu Yakası'nda, D-100 kara yolunun Kartal ile Kadıköy arasındaki bölümünde her iki yönde yoğun araç trafiği yaşandı.

TEM otoyolunda Üsküdar ile Ataşehir arasında ve Şile otoyolunda Altunizade ile Ümraniye arasında araçlar zorlukla ilerledi.

5 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte trafik yoğunluğu Ünalan'dan itibaren başlamaktadır. Diğer yönde ise Çağlayan'da başlayan trafik yoğunluğu köprü üzerinde normale dönüş yaparken Ataşehir'de tekrar arttı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise Avrupa Yakası'na geçişlerde trafik yoğunluğu Ümraniye ayrımında başladı.

Avrupa Yakası'nda da, D-100 kara yolunun Büyükçekmece ile Zincirlikuyu arasındaki kesiminde araçlar güçlükle ilerledi.

D-100 kara yolunda Haramidere Kavşağı, Hadımköy ile TEM otoyolu arasında her iki yönde araç trafiği yoğunluk gösterdi.

Basın Ekspres Caddesi'nde trafik her iki yönde yavaşlamış durumdadır. Alibeyköy ile Eminönü, Karaköy ile Ortaköy arasında sahil yollarında çift yönlü trafik yoğunluğu yaşandı.

D-100 kara yolunda Beylikdüzü ve Avcılar ile Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki yan yolda araçlar güçlükle ilerledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 81 olarak ölçüldü.

Toplu taşıma duraklarında ve araçlarında yoğun yolcu trafiği yaşanmaktadır. Mesai bitimiyle evlerine dönmeye çalışanlar, tramvay, metro, otobüs ve metrobüs duraklarında kalabalık oluşturdu.

Zincirlikuyu, Cevizlibağ ve Zeytinburnu gibi bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarında yoğunluk gözlemlendi.

Turnike bölgesinden metrobüse, metroya veya otobüs duraklarına ulaşmaya çalışanlar, yağmurun etkisiyle zor anlar yaşamaktadır. Bazı vatandaşlar yağmurdan korunmak için üst geçitlerin altına sığınmak zorunda kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar