Arıza yapan metrobüsün şoförüne, karşı yönden gelen metrobüs çarptı

Arıza yapan metrobüsün şoförüne, karşı yönden gelen metrobüs çarptı
İstanbul Beylikdüzü'nde arıza yapan metrobüsün şoförüne, karşı yönden gelen metrobüs çarptı. Feci kazada yaralanan metrobüs şoförü hayatını kaybetti.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşanan trafik kazasında, aracı arızalanan metrobüs şoförü, kontrol yapmak için araçtan indiği sırada karşı istikametten gelen başka bir metrobüs tarafından çarptı.

Olayın ardından yaralanan şoför hastaneye kaldırılırken, metrobüs seferlerinde kısa süreli aksamalar meydana geldi.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen metrobüs kazasında aracı arızalanan şoför, kontrol etmek için aracından indiği sırada karşı yönden gelen bir metrobüs tarafından çarpmıştı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan şoför, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde Haramidere mevkiinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Büyükçekmece istikametinde seyir halinde olan metrobüsün şoförü Eyüp Maytalman, aracının arızalanması üzerine dışarı çıktı.

Kontrol yapmak amacıyla araçtan inen Maytalman'a, karşı yönden seyir halinde olan H.A. isimli metrobüs şoförü tarafından çarpılmıştı. Kazada yaralanan Maytalman, olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Eyüp Maytalman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor. Kazanın detayları ve sorumluların belirlenmesi için polis ekipleri titiz bir inceleme yapıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar