İstanbul'da sokak ortasında çatışma

İstanbul'da sokak ortasında çatışma
Bahçelievler'de bir kişiye araçtan ateş açıldı. Saldırıya maruz kalan kişi de karşılık verdi.

İstanbul Bahçelievler'de meydana gelen olayda, bir kişiyi takip eden 3 şüpheli, sokak ortasında silahla ateş açtı.

Saldırıya maruz kalan kişinin karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Şüphelilerin olay yerine geldikleri otomobildeki sürücü de kaçtı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

TAKİP ETTİLER

Olay, Şirinevler Mahallesi İncesu Sokak'ta saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, otomobil içinde bulunan 3 şüpheli, takip ettikleri bir kişiyi sokak ortasında silahla ateş açtı. Saldırıya hedef olan kişinin de karşılık vermesi üzerine sokak ortasında çatışma başladı. Şüphelilerin bulunduğu otomobil hızla olay yerinden kaçarken, saldırıyı gerçekleştiren iki kişi ise yaya olarak kaçtı.

istanbul-bahcelievlerde-sokak-ortasinda-33273.jpgOlay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırıya uğrayan ve yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olayın yaşandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Güvenlik güçleri, görüntülerden yola çıkarak saldırganların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar