İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı
Sancaktepe'de, sabah vakitlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve giden Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşine kurşun yağdırmasından sonra aynı silahla kendini vurdu.

Olay, saat 08.00 civarlarında, Sancaktepe Veysel Karani Caddesi Hidayet Sokak üzerinde yer alan 4 katlı bir binanın giriş katında oldu. İddiaya göre 19 yaşında olan Yusuf Fırat; sabah vakitlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Yusuf Fırat, uyudukları esnada annesi Sabiha Fırat, babası Murat Fırat, ikiz kız kardeşi Zehra Fırat ile erkek kardeşi Bilal Fırat'a silahla art arda ateş etti. Şüpheli, daha sonra aynı tabancayla intihara kalkıştı. Baba Murat Fırat, olaydan sonra evin yakınındaki bakkala giderek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Haberi alan aile yakınları ve mahalle sakinleri hemen olay yerine koştu.

istanbul-sancaktepede-evde-uyuyan-aile-37119-2.jpg

ANNE İLE OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayda, anne Sabiha Fırat ve erkek kardeş Bilal Fırat olay yerinde yaşamını yitirirken şüpheli Yusuf Fırat, baba Murat Fırat ve ikiz kız kardeş Zehra Fırat ağır bir şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye götürüldü. Olaydan sonra baba Murat Fırat'ın bakkaldan yardım istemek için yürüdüğü anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

istanbul-sancaktepede-evde-uyuyan-aile-37119.jpg

istanbul-sancaktepede-evde-uyuyan-aile-37119-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar