İstanbul'da Narkogüç-44 operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı

İstanbul'da Narkogüç-44 operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
İstanbul'da, 'torbacı' olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 'Narkogüç-44' operasyonu kapsamında 52 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda 50 şüpheli tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon, teknik ve fiziki takipler sonucunda belirlenen 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik olarak hayata geçirildi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda 52 şüpheli, 'Narkogüç-44' operasyonu kapsamında yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, paylaşımında operasyonun amacını vurgulayarak, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Operasyon kapsamında ele geçirilen materyaller arasında gençleri hedef alan skunk, metamfetamin, uyuşturucu hap ve kenevirin yanı sıra 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet hassas terazi, ve önemli miktarda döviz ile Türk Lirası olduğu belirtildi. Emniyet yetkilileri, operasyonun uyuşturucu ticaretiyle mücadeledeki kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar