İstanbul'da kadın sürücüden akılalmaz olay! Adam çocuğunu kreşe bırakır bırakmaz hamle yaptı

İstanbul'da kadın sürücüden akılalmaz olay! Adam çocuğunu kreşe bırakır bırakmaz hamle yaptı
Bahçelievler’de yaşanan olayda bir kadın sürücünün, çocuğunu kreşe bırakan adamın yol kenarına park ettiği aracını boydan boya çizmesi dikkat çekti. Akıl almaz olay ve o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Söz konusu olay, sabah saat 08.30 sıralarında Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Akıl almaz olayda iddiaya göre, sabah saatlerinde çocuğunu kreşe bırakmak için aracıyla seyreden Mehmet Bayer caddeye giriş yaptı. Bayer, burada park yeri bulamayınca çocuğunu bırakmak için şeritte aracını bıraktı ve içeriye girdi. Bu sırada arkasından gelen bir başka kadın sürücü, bir süre kornaya basmaya devam etti.

İÇERİDE KİMSENİN OLMADIĞINI GÖRÜNCE BOYDAN BOYA ÇİZDİ

Fakat ilerleme olmadığını görünce araçtan inerek önündeki aracın yanına gitti. Sürücü, içerisinde kimsenin olmadığını gördü ve aracı anahtarıyla boydan boya çizdi.

Rahat tavırları dikkat çeken kadın, sonrasında aracına binerek hiçbir şey olmamış gibi ayrıldı. Kreşten çıkmasının ardından aracının yanına gelen Mehmet Bayer, aracın çizildiğini görünce şaşkınlık geçirdi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Çevredeki esnafın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Bayer, kadın bir sürücü tarafından olayın gerçekleştirildiği sonucuna vardı. Aracı çizilen Mehmet Bayer, kadın hakkında şikayetçi olacağını söyledi.

ÇAMURLUKTAN ARACIN SONUNA KADAR ÇİZDİ

Mehmet Bayer olay hakkında konuşarak “Arabam kısa süreli bir park halindeyken, çocuğu kreşe bırakmak için indiğimde arabamın çizildiğini fark ettim. Yan esnaflardan bu aracı çizeni gördünüz mü diye rica ettim. Arkamdaki aracın sürücüsü araçtan iniyor ve benim aracımı çamurluktan aracın sonuna kadar çiziyor." dedi. Ayrıca kasıtlı olarak sağa sola baktığını, sonrasında aracına binip gittiğini söyleyen Bayer, "Ben de emniyete gidip suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar