İstanbul'da kadın cinayeti: Doktor öğretim üyesi Aylin Sözer, Kemal Delbe tarafından öldürüldü

İstanbul'da kadın cinayeti: Doktor öğretim üyesi Aylin Sözer, Kemal Delbe tarafından öldürüldü
İstanbul'da Dr. Öğr. üyesi Aylin Sözer, Kemal Delbe isimli erkek tarafından öldürüldü. Fail, Sözer'i üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi.

Maltepe’de, Kemal Delbe  isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Aylin Sözer’in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi.

Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer’in özel bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

aylin-001.jpg

Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve çocuklar tahliye edildi. Dehşet apartmanında kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik kameralara yansıdı.

KATILDIĞI PROGRAMDA ŞİDDET ÜZERİNE KONUŞMUŞTU

Geçen yıl katıldığı TV programında "Biz toplumda şiddeti ne kadar çok gözlemliyorsak çocuklar arasında da o kadar yaygınlaşıyor" diyen Aylin Sözer, bugün Kemal Delbe isimli erkek tarafından katledildi.

Asgari ücretin ardından açlık sınırı ve yoksulluk sınırı açıklandıAsgari ücretin ardından açlık sınırı ve yoksulluk sınırı açıklandı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar