Habertürk yazarı Fatih Altaylı Fahrettin Koca'nın yalan söylediğini yazdı! Bu açıklama midemizi bulandırdı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Fahrettin Koca'nın yalan söylediğini yazdı! Bu açıklama midemizi bulandırdı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çin'den gelecek olan korona virüs aşısında aracı olmadığını söyledi. Fatih Altaylı, "Doğru olmayan bu açıklama midemizi bulandırdı" dedi. 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü "Neden doğru olmayan bilgiyi verdi" başlıklı yazısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı hedef aldı. 

"Geçtiğimiz haflarda burnumuza pis kokular gelmeye başlayınca “Kim bu Sinovac’ın Türkiye’deki temsilcisi, bu ilacı Türkiye’ye kim getiriyor, bu firmanın ilaç konusundaki yetkinliği ve tecrübesi ne? Bu firmanın ve bu aşının Türkiye distribütörlüğünü ne zaman almış?” diye sorular soran bir yazı kaleme aldım." diyen Altaylı, yazısını tamamlamadan Sağlık Bakanı Koca’dan “Aracı falan yok. Devlet Malzeme Ofisi doğrudan alıyor” şeklinde açıklama geldiğini ifade etti. 

Altaylı şunları kaydetti: 

Öyle ya koskoca bir Bakan, kokusu çok hızla ortaya çıkacak böylesi bir konuda gözümüzün içine baka baka neden doğru olmayan bir bilgiyi verir ki...

Ne var ki, mevzu ortaya kısa süre içinde çıktı.

Hükümete yakın medyada yer alan bir fotoğraf çok açık biçimde Sinovac aşısının Türkiye’ye Keymen İlaç adlı bir aracı firma tarafından getirildiğini gözler önüne serdi.

Baştan söylenseydi, her ilacın bir temsilcisi var der geçerdik.

Doğru olmayan bu açıklama midemizi bulandırdı...


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar