WhatsApp bazı telefonlarda 2021 yılında çalışmayacak!

WhatsApp bazı telefonlarda 2021 yılında çalışmayacak!
WhatsApp iOS ve Android bazı akıllı telefonlarda için 1 ocak 2021 itibarıyla çalışmayacak. WhatsApp, destek sayfasında güncelleme yaparak bazı akıllı telefonlara desteğini kesiyor.

WhatsApp, birçok iOS ve Andorid telefonlarına destek veriyor. Bu sayede çoğu telefon WhatsApp'a erişebiliyor.Fakat WhatsApp destek sayfasında güncelleme yaparak 1 Ocak 2021 2021 itibarıyla desteğini kesiyor. Mesajlaşma uygulaması bazı telefonlarda 2021 yılında sonra kullanılamayacak. iOS 9 ve altı bir sürüme sahip iPhone'lar ile Android 4.0.3 altı bir sürüme sahip Android cihazlar yeni yılda WhatsApp'ı kullanamayacak ya da kullanırken sorun yaşayacak.


WHATSAPP'I KULLANAMAYACAK TELEFONLAR HANGİLERİ?


Mynet'in haberine göre, iOS 9 ve Android 4.0.3 çalıştıran telefonlar arasında ise iPhone 4, Samsung Galaxy S2, HTC Desire, LG Optimus Black ve Motorola Droid Razr gibi eski sayabileceğimiz iOS ve Android akıllı telefonlar yer alıyor. iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6 ve iPhone 6S sahipleri ise iOS 9 ve üstü bir sürüme geçtiğinde 1 Ocak 2021'den itibaren WhatsApp'ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edecek. Android tarafında ise aynı şekilde, Android 4.0.3 ve üstü sürüme geçen Android cihazlar WhatsApp'tan sohbet etmeyi sürdürebilecek.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar