İstanbul'da kaçak ilaç operasyonu: 3 gözaltı

İstanbul'da kaçak ilaç operasyonu: 3 gözaltı
İstanbul’da kaçak ilaç bulunan depoya düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Depoda yapılan aramada ise tüp bebek ve organ nakli sırasında kullanılan ilaçlar elde geçirildi.

Olay, 12 Aralık’ta Sultangazi ve Ümraniye ilçelerinde meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir depoda kaçak ilaç olduğu ihbarını aldı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, kaçak yollarla ve sağlıksız koşullarda saklanan ilaçları gördü. Polis ekipleri tarafından piyasa değerinin 40 milyon lira olduğu tahmin edilen 339 bin 80 adet hormon, düşük tedavisi, streoid, diyabet tedavisi, testesteron, organ nakli, tüp bebek tedavisi, epilepsi tedavisi, bağışıklık hastalıkları tedavilerinde kullanılan tablet, kapsül, ampul, flakon ve enjektör formda tıbbi ilaca el konuldu.

Adreste bulunan 3 kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin su deposu olarak kullandığı adreste, su siparişi adı altında ilaç satışı gerçekleştirdiği öğrenildi. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar