İstanbul'da bir ilçe yönetimi görevden el çektirildi: İYİ Parti'de krizler bitmiyor!

İstanbul'da bir ilçe yönetimi görevden el çektirildi: İYİ Parti'de krizler bitmiyor!
İYİ Parti İstanbul Teşkilatında Deprem! Partinin İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şile İlçe Başkanı ve yönetimi görevden el çektirildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Son günlerde istifa haberleri ile çalkalanan İYİ Parti'de sular bir türlü durulmuyor.

İYİ Parti İBB Meclis Grubu Başkanı İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 ismin partiden istifa etmesinin ardından bir açıklama da Şile ilçe Başkanlığı için geldi.

CHP İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAKLARDI

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda "Kamuoyunun Dikkatine; Görülen lüzum üzerine Şile İlçe Başkanı ve yönetimi görevden el çektirilmiştir. Bilginize sunarız." açıklaması yapıldı.

iyi-parti.jpg

Parti üyelerinin görevden alınmasına sebep olarak yarın İstanbul'da CHP ile işbirliği çağrısı yapacakları ve toplu şekilde istifa edecekleri gösterildi.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ KÜRŞAD ZORLU İSTİFALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Arka arkaya gelen istifalara ilişkin parti sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yapmıştı.

"BU BİR OPERASYON"

Zorlu, "Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum. Bize yeni üye katılımlar da oldu. Kayda değer bir kaybımızın olmadığını ifade etmek isterim. Spekülasyonlara izin verilmemesi gerekiyor." demişti.

Kürşad Zorlu, konuşmasının devamında "İstanbul örneğine bakın. İsmi geçen arkadaşlardan biri bugün İstanbul dışındaki bir meclis üyemizi arıyor diyor ki biz bu akşam istifa ettiğimizi açıklayacağız, siz de istifa edin diyor. CHP'li biriyle görüşme ayarlayalım diyor. Bu bir operasyondur." demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar