İstanbul'a sağanak yağış uyarısı: Geceye ve yarına dikkat!

İstanbul'a sağanak yağış uyarısı: Geceye ve yarına dikkat!
Meteoroloji İstanbul için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya üzerinden "Bu gece saatlerinden, Perşembe gecesine kadar ilimizde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Lütfen tedbirli olalım." ifadeleriyle uyarıda bulundu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, duyurduğu hava raporunda İstanbul''da bu gece saatlerinden Perşembe gecesine kadar kuvvetli sağanak yağışın beklendiğini belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

YURTTA PEK ÇOK BÖLGEDE SAĞANAK YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz''in Toroslar mevkii, İç Anadolu''nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu''nun kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır''ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bildirildi.

İSTANBUL VALİSİ''NDEN DE SAĞANAK UYARISI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulunarak kentte bu gece ve yarın sabah kuvvetli sağanak yağış beklendiğine işaret etti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden, Perşembe gecesine kadar ilimizde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Lütfen tedbirli olalım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar