İstanbul Sueno Cihangir hızlı flört mekanı aslında ne çıktı: Zabıtalar jet hızıyla kilidi vurdu

İstanbul Sueno Cihangir hızlı flört mekanı aslında ne çıktı:  Zabıtalar jet hızıyla kilidi vurdu
Cihangir'de yer alan bir kafede Hızlı Flört buluşması görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Tartışma yaratan görüntülerin ardından Hızlı Flört etkinliği ile gündeme gelen SuenoCihangir adlı mekan kapatıldı.

İREM GÜL / GÜNBOYU

Avrupa'da yaygın olan tanışma partilerinden birisi Speed Dating (hızlı flört) buluşmasının İstanbul Cihangir'de de yapıldığı dün sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ortaya çıktı.

Buluşmaya gelenler için kafede sunum yapan kadının çiftlere nasıl tanışacaklarını anlattığı görüntüler çok tartışılmıştı.

Giriş ücretinin 450 TL olduğu etkinliğin kurallarını anlatan konuşmacı; zil sesiyle birlikte kadınların sabit kalacağını, erkeklerin her 4 dakikada bir yer değiştireceğini söylüyordu. Kadın; çiftler arasında kurulacak iletişimlerin ardından müzik eşliğinde serbest zamana geçileceğini belirterek, kimin kimle isterse konuşabileceğini belirtmişti.

MEKAN KAPATILDI

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen etkinlik ‘Hızlı Flört’ün gerçekleştiği mekân Sueno Cihangir’in bugün Zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan mekânın kapanma gerekçesi ise aslında ‘Şarküteri’ olarak gözükmesi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar