İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir arada! İstanbul için Son Çağrı filmi oyuncuları kimler?

İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir arada! İstanbul için Son Çağrı filmi oyuncuları kimler?
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ seneler sonra aynı projede buluşuyor. Ünlü oyuncuların başrollerini paylaşacağı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi.

Popüler dijital medya platformu Netflix'in yeni Türk filmi İstanbul İçin Son Çağrı'nın fragmanı ilgi çekti. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u seneler sonra aynı projede buluşturan filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık, senaristliğini ise Nuran Evren Şit üstleniyor. Peki İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir?

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ KONUSU NEDİR?

"Last Call For İstanbul" (Türkçe ismiyle İstanbul İçin Son Çağrı) filminde Mehmet ve Serin İstanbul'daki hayatlarından oldukça uzakta, New York'ta havaalanında tesadüfen karşılaşırlar. İkiliyi heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Beren Saat - Serin

Kıvanç Tatlıtuğ - Mehmet

Senan Kara - Psikolog

Fragmanı ilgiyle takip edilen İstanbul İçin Son Çağrı filmi 24 Kasım 2023 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar