Bebek'teki skandal için ünlülerden ilk yorum!

Bebek'teki skandal için ünlülerden ilk yorum!
Bebek'te bir çiftin çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olaya tepki gösteren ünlü isimler ise kişisel hesaplarından mesajlar paylaştı.

İstanbul''un en işlek sahillerinden birisinde yaşanan olay, sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Yaşanan olay sonrası Şahan Gökbakar''dan, Aynur Aydın''dan ve Cem Yılmaz''dan da bir paylaşım geldi.

ŞAHAN''DAN TEPKİ

Sosyal medyada infial yaratan olayla ilgili Şahan Gökbakar da paylaşım yaptı. Görüntülerden kesitleri sansürleyerek paylaşan Gökbakar paylaşımına "İstanbul boğazında yaz aylarının coşkusu yaşanıyor..." yorumunu yaptı.

Şoke eden görüntüler gündemdeyken Şahan Gökbakar bir paylaşım yapmıştı. Şahan Gökbakar''dan sonra şarkıcı Aynur Aydın da Twitter''dan isyan etti.

Aynur Aydın Bebek''teki cinsel ilişki görüntüleri sonrası şunları yazdı:

"Sütyen takmamak suç, ulu orta çıplak şekilde güneşlenmek, çiftleşmek serbest!! Midem bulandı. Kadın sanatçılara yasaklar getireceğinize şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun!"

CEM YILMAZ''DAN ''ŞARKILI'' GÖNDERME

Sosyal medyaya damga vuran görüntülere bir yorum da ünlü komedyen Cem Yılmaz''dan geldi. Yaşananların ardından bir ''Bebek sahili'' görseli paylaşan komedyen, İzel''in ''Bebek'' şarkısının sözleri ile yaşananlara gönderme yaptı.

Yılmaz''ın paylaşımı şu şekilde:

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar