Bebek sahilindeki cinsel ilişkiye iki gözaltı

Bebek sahilindeki cinsel ilişkiye iki gözaltı
İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada infial yarattı. Skandalla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

BEBEK'TE YAŞANAN SKANDAL GÖRÜNTÜNÜN ARDINDAN 2 GÖZALTI!

İstanbul’un Bebek sahilinde bir kadın ve bir erkek herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Söz konusu görüntüler yoldan geçen bir araçta bulunanlar tarafından görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki kişilerin ise yabancı uyruklu oldukları iddia edildi.

Tepkiyle karşılanan görüntüler üzerine İstanbul polisi harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi de gözaltına aldı. Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: Kadın yabancı uyruklu

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.''nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet'' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.''nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama'' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar