Bebek sahilindeki skandalda yeni ifadeler ortaya çıktı: Yanıma gelerek...

Bebek sahilindeki skandalda yeni ifadeler ortaya çıktı: Yanıma gelerek...
Bebek sahilinde iki kişinin çevredekilere aldırmadan ulu orta ilişkiye girmesi büyük tepki toplamıştı. Türkiye'nin gündemi oturan olayı gerçekleştiren kişilerin ise ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şüphelilerden Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken ortaya çıkan yeni ifadesinde "Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum'' dedi. Ayrıca olaya karışan erkeğin Türk vatandaşlığı almış bir Pakistanlı olduğu iddiası da gündeme geldi.

YENİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI! BİR ANDA YANIMA GELEREK...

Bebek sahilinde yaşanan iğrenç olay sosyal medyada infial yarattı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kullanıcı sert tepki gösterdi. Şüphelilerden Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken ifadesinde ''Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu'' dedi.

''''DANS EDİYORDUK''''

Gözaltına alınan şüpheliler C. M. T. ve Ö. K.''nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C. M. T.''nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Ö. K.''nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu tamamlandı.

YENİ İFADE: ''''YANIMA GELEREK...''''

Öte yandan şüpheli Ö.K.''nin nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesi de ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Şüphelilerden Ö. K. tutuklanırken, C. M. T. ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde gözlem altına alındı.

PAKİSTANLI İDDİASI

Öte yandan olaya karışan kişilerin ise Türk olmadıkları iddia edildi. Herkesin önünde cinsel ilişkiye giren Özgür K. ile Carmen Maria isimli kadının uyrukları tartışma konusu oldu. Özgür K.''nın Pakistan asıllı, Carmen Maria''nın da Avrupalı olduğu iddiaları var. 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.''nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar