İsrail’de esir ailelerinden erken seçim protestosu!

İsrail’de esir ailelerinden erken seçim protestosu!
İsrail ile Gazze arasındaki çatışma devam ederken, Hamas tarafından esir alınan İsraillilerin aileleri protesto etmeye devam ediyor.

Hamas tarafından esir alınan İsraillilerin aileleri, İsrail'in başkenti Tel Aviv’de, seçim çağrısı yaparak protesto edildi. Aileler bir an önce İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görevden alınması istendi.

Binlerce esir yakını ve destek vermek isteyenler dün, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bir araya geldi. Aileler, seçim çağrısında bulunarak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görevden alınması çağrısında bulundu.

3.webp

Roni Neiman protesto gösterisinde yaptığı konuşmada, “Büyük bir kısım, askerleri savaşa gönderen ama cenazelerine katılmaktan korkan bu aşağılık adamın evine dönmesi gerektiğini düşünüyor” dedi.

1.jpg

“Ne zaman kişisel çıkarları devletin iyiliği ile çatışsa kendi çıkarını seçti” ifadelerini kullanan Neiman, Netanyahu’nun hemen gitmesi gerektiğini söyledi.

2.jpg

Protesto gösterisine katılan ABD’li ünlü müzik yapımcısı Scooter Braun ise konuşmasında, “Esirlerin eve dönmeleri çağrısı ile başlamayan hiçbir konuşma olmamalı, sesimi kullanmaktan vazgeçmeyeceğim. Esirlerin eve dönmeleri için avazımız çıktığı kadar bağıracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar