Isparta'da bayıltana kadar dövdüler! Benekli Ayhan kavgasında yeni gelişme

Isparta'da bayıltana kadar dövdüler! Benekli Ayhan kavgasında yeni gelişme
Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, Isparta’da bayıltılana kadar darp edilmiş ve o görüntüler ise cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Sosyal medya fenomenin avukatı olduğunu belirten Şahin Polat'tan ilk açıklama geldi.

Gece saatlerinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanın önünde meydana gelen olayda sosyal medya fenomeni Ayhan Koç’un da bulunduğu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmış ve bayıltılana kadar darp edilmişti.

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi. Görüntülerde iki kadının ise kavgayı ayırmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

AYHAN KOÇ’UN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ayhan Koç ailesinin avukatını olduğunu belirten Şahin Polat, Koç'a 24 saattir ulaşamadıklarını ve kayıp ihbarında bulunduklarını söyledi.

Avukat Şahin Polat, şunları kaydetti:

"Benekli Ayhan Koç'un ailesinin avukatıyım. 24 saattir haber alamıyoruz. Kayıp ihbarında bulunduk. Bilgisi olan +905050157258 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.

Koç'u olaydan sonra gören kardeşimiz ile konuştuk doğruladık, hayati tehlikesi olmadığı kanaatindeyiz, hastane kaydı yok. Emniyet araştırma yapıyor şu an. Umarım kısa zamanda ulaşırız."

BENEKLİ AYHAN KİMDİR

Ayhan Koç, "Benekli Ayhan" olarak biliniyor. Ankara'daki köklü futbol kulüplerinden biri olan Ankaragücü'nün tutkulu bir taraftarı olan Ayhan Koç, Sivaslı bir ailede doğmuş olup, şu an Ankara'da yaşamını sürdürmektedir. 1980 doğumlu ve 41 yaşındadır. Ayrıca üç çocuk babasıdır.

652e271f86b24a456c52a769.webp

5t.jpg

7y.jpg

iio.jpg

y.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar