AKP ve MHP'den istifa etmişti! Eski belediye başkanından intihar girişimi

AKP ve MHP'den istifa etmişti! Eski belediye başkanından intihar girişimi
Hem AKP hem de MHP’den istifa eden Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, göğsüne tabanca ile ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı 51 yaşındaki Ali Osman Yıldız, Kayseri Şehir Hastanesi yakınında tabanca ile göğsüne ateş etti.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız, burada tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Yıldız’ın neden intidar girişiminde bulunduğu gizemini koruyor.

Yıldız’ın üzerindeki suçlamalar ve tutukluluğunun etkisiyle yaşadığı olumsuz psikolojik durumun bu olayın nedeni olabileceği düşünülüyor.

qy5bqqu-400x400.jpeg

ALİ OSMAN YILDIZ KİMDİR?

Ali Osman Yıldız, 1972 yılında Palas Kasabasında doğdu. İlköğrenimini doğduğu kasabanın ilköğretim okulunda okudu. 1984-87yılları arasında Kayseri Taşçıoğlu Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi aldı. 1994 yılında Kayseri İmam Hatip Lisesini, ardından İlahiyat Yüksekokulunu tamamladıktan sonra, 1995 yılında Kayseri Baldöktü Camii'nda imam hatiplik görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Karpınar Köyü ,Kızılpınar Köyü, Palas Kasabası, Çiftlik Kasabasında görev yaptı. Karaözü Kasabasında İmam hatiplik yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevlerde bulunan Ali Osman Yıldız , evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar