İsmet Ölmez kimdir? AKP Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez aslen nereli, kaç yaşında?

İsmet Ölmez kimdir? AKP Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez aslen nereli, kaç yaşında?
31 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de yerel seçimler düzenlenecek. Bu kapsamda AKP'nin belediye başkan adayları belli oldu. AKP Hakkari Belediye Başkan adayı olarak İsmet Ölmez açıklandı. Peki İsmet Ölmez kimdir? AKP Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez aslen nereli, kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için Hakkari Belediye Başkan adayını duyurdu. Adaylığı açıklanan İsmet Ölmez'in biyografisi de merak konusu oldu.

İSMET ÖLMEZ KİMDİR?

1961 yılında Hakkari, Çukurca'da doğan İsmet Ölmez, iş dünyasında önemli bir yer edinmiş bir isimdir. Aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığı gibi sorumluluklar üstlenen Ölmez, evli ve on bir çocuk babasıdır.

Hakkari'nin yeni Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin Hakkari'deki temsilcisini oluşturacak. Kendisi, iş hayatındaki başarılarıyla ve aile değerlerine verdiği önemle bilinen bir isim olarak dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusu sonrasında İsmet Ölmez'e yönelik ilgi ve araştırmalar da hız kazanmış durumda. Hakkari halkı ve bölge için önemli bir isim olan İsmet Ölmez'in, seçim sürecinde nasıl bir vizyon ortaya koyacağı ve projeleriyle ilgili beklentiler merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar