İsmail Saymaz ile Ersan Şen'in kavga ettiği programla ilgili flaş karar!

İsmail Saymaz ile Ersan Şen'in kavga ettiği programla ilgili flaş karar!
Sözcü TV'de bir programda Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci İsmail Saymaz arasında çıkan kavgadan sonra kanal, Ersan Şen ve İsmail Saymaz'ın yan yana geldiği programı bitirme kararı aldı.

Sözcü TV'de Serap Belovacıklı'nın sunduğu Sokağın Sözü programında konuklar Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz arasında 'hitabet' tartışması çıkmış, o anlar gündem olmuştu.

İSMAİL SAYMAZ İSTEDİ, PROGRAM KALDIRILDI

Yaşanan gerilim ardından İsmail Saymaz, kanal yönetimiyle görüşerek programın bitirilmesini talep etti. Talebi olumlu değerlendiren kanal yönetimi, programı yayından kaldırırken konuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

kavga.png

NELER OLMUŞTU?

Ersan Şen, programda, "Bana söz verecek misiniz, yoksa yayından çıkayım mı? Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Tam bir saattir ya. Neyse, konuşun ya, umurumda değil" dedi.

Bunun üzerine, programın sunucusu olan Serap Belovacıklı ve Saymaz, Şen'e, "Hocam size süre verdik, siz istemediniz" cevabını verdi.

Şen ise Saymaz'a, "Tamam da İsmail, üç dakikada bitir kardeşim. Bir saattir konuşulur mu lan! El insaf ya!" diye sert tepki göstermişti.

Bunun üzerine Saymaz, "Hocam sizden rica ediyorum, bir daha benimle böyle konuşmayın. Yaşınıza, sıfatınıza hürmetim var. Benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" diyerek Şen'e tepki gösterdi.

Saymaz konuştuğu sırada Şen'in de sürekli araya girmesi üzerine, programın sunucusu Serap Belovacılıklı, "Bir araya gidelim. Aranın ardından devam edeceğiz" diyerek, yayına ara verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar