İsmail Saymaz Halk TV'den ayrıldı: Yeni adresi belli oldu

İsmail Saymaz Halk TV'den ayrıldı: Yeni adresi belli oldu
Gazeteci İsmail Saymaz, yaklaşık 1.5 yıldır çalıştığı Halk TV ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından paylaştı. Saymaz'ın yakında hangi kanal ile anlaşmaya varacağı da ortaya çıkmış oldu.

Muharrem Kazer / Günboyu

Gazeteci İsmail Saymaz, 2021 yılının Ağustos ayında yazar olarak görev aldığı Sözcü Gazetesi''nden ayrılarak Halk TV bünyesine dahil olmuştu.

Bir süredir Saymaz''ın yeniden Sözcü''ye döneceği iddia edilirken, sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saymaz, Halk TV''den ayrılacağına yönelik iddiaları doğrulayarak kanal çalışanları ve izleyicilerine veda etti. 

HALK TV''YE VEDA ETTİ

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Sözcü TV, Ana Haber Bülteni için ekranlara uzun bir süredir ara veren Fatih Portakal ile anlaşmış ve büyük bir ses getirmişti. İddialara göre Sözcü TV''nin yeni anlaşmaya vardığı isim ise gazeteci İsmail Saymaz oldu. Geçtiğimiz haftalarda Sözcü Gazetesi''nin Maslak''ta yer alan binasında görüldüğü iddia edilen İsmail Saymaz, söz konusu iddialara karşı bir yalanlama yapmadı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Saymaz, "Bugün itibariyle Halk TV ile yollarımız ayrıldı. Yaklaşık 20 aydır omuz omuza çalıştığım Halk TV emekçilerine ve sevgili izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin." ifadelerini kullanarak veda ettiğini duyurdu. 


YENİ KANALINI RESMEN DUYURDU

Saymaz, Halk TV''den ayrıldığını paylaşmasının ardından dakikalar sonra yeni adresini de takipçilerine duyurdu. Sözcü TV Genel Müdürlü Alişer Delek, "Sevgili arkadaşım, son dönemin en iyi muhabir/gazetecisi İsmail Saymaz, aramıza hoşgeldin. Seninle daha da güçlü olacağımız kesin. Sözcü TV''den gözünüzü alamayacaksınız…" sözleriyle İsmail Saymaz''ın artık Sözcü''de yazar ve yorumcu olarak görev alacağını resmen duyurdu. 

Saymaz, Delek''in atmış olduğu tweeti kendi hesabından paylaştı. 
 



VEDA ETMESİNE İZİN VERİLMEDİ

Saymaz''ın Sözcü ile anlaşacağını iddia eden kaynaklar ayrıca, tecrübeli gazetecinin 20 aydır görev aldığı Halk TV''ye son bir kez veda etmek için yayına çıkmayı teklif ettiğini ancak kanal yönetimi tarafından söz konusu teklifin geri çevrildiğini iddia etti. Kaynaklar, Saymaz''ın Halk TV''den ayrılış sürecinde iki taraf arasında sorunlar yaşandığını belirterek, Halk TV''den İsmail Saymaz''a tepki gösterildiğini dile getirdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar