İslam Memiş'ten şaşırtan çıkış: Altın ve dolarınızı satın asla kaybetmeyeceksiniz

İslam Memiş'ten şaşırtan çıkış: Altın ve dolarınızı satın asla kaybetmeyeceksiniz
Altın ve dolar hakkındaki yorumları ile merakla takip edilen altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, dün açıklanan GES sonrasında flaş bir video yayımladı. Türkiye ve TL'ye 'operasyon' çekildiğini öne süren Memiş, vatandaşa altın dolarını bozma çağrısında bulundu.

İSLAM MEMİŞ SON ÇIKIŞI İLE ŞAŞIRTTI!

Dolar ve altın hakkındaki isabetli tahminleri ile pek çok kişi tarafından takip edilen piyasa uzmanı İslam Memiş, son çıkışı ile kafalarda soru işareti yarattı. Erdoğan''ın açıklaması beklenen paket hakkında geçen hafta açıklamalarda bulunan İslam Memiş, ''''20 Aralık''takine benzer aşağı yönlü bir hareket beklemiyorum'''' demişti. 

Açıklanan Gelire Endeksli Senet (GES) ihracı sonrası YouTube kanalı üzerinden bir video yayımlayan İslam Memiş, vatandaşa çağrıda bulundu.

İslam Memiş''in dikkat çeken sözleri şöyle:

"Bütün varlıklarınızı satın, TL’ye geçin. Hem kar edeceksiniz, hem de bu vatana, Mehmetçiklerimize ve polislerimize destek vermiş olacaksınız. Vicdanınız da rahat olmuş olacak. Bugün Türkiye’ye sırt verme, Türkiye’nin operasyon sürecine el atma günüdür." 

Kendisinin de sattığını ve çevresindekilere sattırdığını belirten Memiş, “İster al ister sat. Yükselecek. Bu da benim taarruzum, bu de benim milli mücadelem.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar