İslam Memiş'ten olay açıklama: İstihbarat elemanları devrede

İslam Memiş'ten olay açıklama: İstihbarat elemanları devrede
Altın ve dolar hakkında yaptığı yorumlarla öne çıkan piyasa uzmanı İslam Memiş, yaklaşan seçimler öncesinde dolar ve altında yaşanacaklara ilişkin konuştu. İstihbarat elemanlarının saha olduğunu söyleyen İslam Memiş, ''Bu gerçekleşirse hepimize geçmiş olsun'' yorumu yaptı.

İSLAM MEMİŞ'TEN İÇ KARIŞIKLIK UYARISI!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken İslam Memiş''ten bu kez endişe veren bir açıklama geldi. Yaklaşan seçimler öncesinde ülkede ekonomik sorunlar yaşanabileceğine dikkat çeken piyasa uzmanı Memiş, ''''Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın bu kadroyla seçimi kazanması zor görünüyor'''' yorumu yaptı.

İSTİHBARAT ELEMANLARI SAHADA

Yaklaşan seçimler öncesinde piyasaların karışacağını belirten İslam Memiş, ''''Türkiye''de siyasi istikrar bozulursa hepimize geçmiş olsun. Kim gelirse gelsin, bu istihbarat memurları hangi hükümet gelirse gelsin hepsiyle aynı mücadeleyi verecek. Aynı Filistin''i parça parça yemeleri gibi Türkiye''yi de ilk önce ekonomik olarak sonra sosyal olarak ve daha sonra ahlaki olarak böyle dilim dilim götürürler'''' dedi.

ALTIN VE DOLAR YORUMU

Altında yaşanan yükseliş trendinin devam edeceğini söyleyen Memiş, dolarda ise Erdoğan''ın yapacağı iddia edilen açıklama sonrası kısmi bir düşüş olacağı görüşünde. 

SEÇİMLER ÖNCESİNİ İŞARET ETTİ

Akit TV''ye konuşan İslam Memiş, yaklaşan seçimler öncesinde Erdoğan''ın acilen kadro değişikliğine gitmesi gerektiğini söyledi. Danışman ve AKP''lilerin verdiği lüks pozlara dikkat çeken Memiş, ''''Sayın Cumhurbaşkanı kadrosunu A''dan Z''ye değiştirmezse bir vatandaş olarak söylüyorum seçimi kazanması çok zor. Şu andaki kadroyla Erdoğan''a Allah kolaylık versin. Bu paylaşımlar, havalar... Lütfen tüyü bitmemiş yetim hakkı var yaptığınız hareketlerde'''' dedi.

Yaklaşan seçimler öncesinde Türkiye üzerinde oyunlar oynanacağını öne süren İslam Memiş, dolar ve altında büyük oynamalar yaşanabileceğine dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar