Altın rekora koşarken, İslam Memiş tarih vererek acı bir uyarıda bulundu

Altın rekora koşarken, İslam Memiş tarih vererek acı bir uyarıda bulundu
Altın ve para pisyasaları uzmanı İslam Memiş, yükselen gram altın fiyatı sonrası piyasalardaki yatırımcıları "Enflasyon kadar acı" diyerek uyardı.

ALTIN REKORA KOŞARKEN UZMAN İSİM TARİH VEREREK UYARDI

Dolar kurundaki yükselişle birlikte gram altın fiyatı rekor tazeledi. Altın fiyatları 1000 lirayı aştı. Altın yorumu yapan İslam Memiş altın fiyatları karşısında kayıtsız kalamayıp yatırımcısı ve takipçileri için uyarısını sürdürdü.

6 AY SONRA YİNE NEFES KESTİ!

Dolar kurunun da etkisiyle gram altın fiyatı 6 aylık bir aranın ardından 1000 lirayı gördü. İslam Memiş altın fiyatlarında bu gelişmenin ardından uyarılarını sıklaştırdı. Memiş, kredi kullanan, kaldıraçlı işlem yapan, emanet parayla al-sat yapanlar için “enflasyon kadar acı” yorumunda bulundu.

İSLAM MEMİŞ''TEN UYARI

İslam Memiş, sosyal medya hesabından, “Bankadan kredi kullanarak yatırım yapan, emanet para ile alım satan yapan, kaldıraçlı işlem ile parasını batıran, birikimleri üzerinden hayal kuran, bugüne kadar uyarıları dikkate almayanların durumu, bugün enflasyon kadar acı” ifadelerini paylaştı.

“Ya gördüğüne inanacaksın ya da duyduğuna. Ama bir şeye inanacaksın” diyen İslam Memiş, “Bugün inananlar ve inanmayanlar arasındaki fark ortada. Yol arkadaşlarıma selam olsun. Sizi Ekim’e hazırlayacağım!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar