İslam Memiş'ten dikkat çeken altın uyarısı

İslam Memiş'ten dikkat çeken altın uyarısı
Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 1000 lira seviyesinden 640 liraya kadar gerilen gram altına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki günlerde daha hareketli piyasa bizi bekliyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2021’de risk alanların, panik alım veya satımı yapanların, satanların (ev-araba-birikim vs) zarar ettiği bir yıl olduğunun altını çizdi. Memiş geçen hafta, "17-18 liradan dolar alanlar 3-4 ay bekleyecek diyenlere de inanma... Bana göre o kadar da beklemeyecekler... 15 liradan dolar aldım, 1000 liradan gram altın aldıysan koy kenara bekle, bir ay bekle, 2 ay bekle ve gör..." uyarısı yapmıştı. Memiş şimdi de 2022 için gram altın ve gümüş fiyatı tahminiyle dikkat çekti.

"'HANİ DÜŞECEKTİ' DİYEN ARKADAŞ SEN ŞİMDİDEN KAYBETTİN"

Memiş, 1450 lira tahminine gelen eleştiriler üzerine ise, “(Hani düşecekti, şimdi 1.450 lira diyorsun) diyen arkadaş, sen şimdiden kaybettin. Bu piyasada dolaşmaya, batacaksın. '2.dip sonrası' yazıyor. Okumuyor veya okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun. Boşuna heveslenme 'alım-satım yaparım para kazanırım' diye. Kaybedeceksin" uyarısını yaptı.

Twitter hesabından değerlendirmelerde bulunan Memiş, "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım. Yıl içinde öngördüğüm bu rakamları zirve seviyesi olarak takip edeceğim. Kısa vadede “Hani olacaktı” diyen kaybedecek, fiyata aldırmayıp miktarını artıran kazanacak" ifadelerini kullandı.

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacaklarını her ne kadar uyarsa da piyasalardaki bu dalgalanmaların etkisini önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde görmüş olacağız. 

BU 3 TARİHE DİKKAT!

3 kritik tarihi paylaşan İslam Memiş, manipülasyon olabileceğini söyledi.

-03 Ocak Enflasyon

-20 Ocak TCMB Faiz kararı

-25 Ocak Fed-Ocak ayı yoğun olduğundan bu tarihleri bahane ederek manipüle etmek isteyebilirler. Dalgalı kur devam edecek. Ne yükseliş nede düşüş kalıcı. Geniş bant aralığında dalgalanan bir piyasa yoluna devam eder.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar