Altın fiyatları yükselecek mi? Altın uzmanı İslam Memiş yorumladı

Altın fiyatları yükselecek mi? Altın uzmanı İslam Memiş yorumladı
Altın fiyatları için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarını yorumlayarak, yeni tahminlerde bulundu.

Altın fiyatları için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni yorum geldi. Memiş, gram altın fiyatındaki düşüşleri alım fırsatı olarak gördüğünü belirtti. "Gram altın fiyatı yükselecek mi?" sorusuna Memiş, "Ben bu gerilemenin kalıcı olacağını düşünmüyorum." diye cevap verdi.

GRAM ALTININ FİYATI YÜKSELİR Mİ?

Altın yorumcusu İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili yaptığı tahmininde "Dolar nereye giderse gram altın da oraya gider. Dolayısıyla dolar kurunun takip etmeye devam ediyoruz." açıklamasında bulundu. Gram altın fiyatında 750 ve devamında 720 lira seviyesinin kendisi için güçlü bir destek seviyesi olduğunu belirten İslam Memiş, şöyle konuştu: "Eğer 750 lira seviyesini altına sarkarsa kısa vadede 720 lira seviyesi gündeme gelebilir. Ancak ben bu gerilemenin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Bundan dolayı uzun vadede bu alım fırsatı olarak düşünüyorum."

İŞTE KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI

Dün dolar kurundaki düşüşe paralel değer kaybeden gram altın fiyatı günü 786,4 liradan tamamlamıştı. Gram altın fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından Kapalıçarşı'da 788,0 lira seviyesinden satılarak işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı ise 1.291 liradan satılıyor. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altın fiyatı ise 5.273 liradan işlem görüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar