Uzman isimden altın için kritik uyarı! Siz siz olun bu hatayı yapmayın

Uzman isimden altın için kritik uyarı! Siz siz olun bu hatayı yapmayın
Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş kritik altın, dolar ve kripto para yorumunda bulundu. Altının geleceğini açıklayan Memiş ''Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım" demeyin dedi.

ALTIN İÇİN KRİTİK UYARI! SİZ SİZ OLUN BU HATAYI YAPMAYIN

Bir süredir Eylül öncesinde gram altının son bir kez daha alım fırsatını vereceğini belirten ünlü finansal analist, bu an geldiğinde haber vereceğini söylemişti. Sosyal medyada bir tweet paylaşan İslam Memiş, gram altın için beklenen anın geldiğini müjdeledi. Memiş, sosyal medya hesabından, "Gram altın 1030''un altına sarktı. Duymadım, görmedim, kaçırdım diyenlerin dikkatine..." paylaşımını yaptı.

Öte yandan İslam Memiş TL''de bekleyenler için de bir tweet attı. Memiş tweet''inde şöyle yazdı: "TL''de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons''lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar."

Memiş ayrıca yüksekten satıp düşükten alırım umuduyla yaşayanları da uyardı. "Siz siz olun bu hatayı yapmayın" dedi. Piyasa uzmanlarına göre Eylül ayında dolar ve altında sert yükselişler yaşanacak. O nedenle altını ve doları olanlara ''satmayın'' uyarısında bulunuluyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar