İslam Memiş uyardı: Zarar edersiniz

İslam Memiş uyardı: Zarar edersiniz
Döviz ve altında yaşanan dalgalanma devam ederken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkat çeken uyarılarda bulundu. Memiş, "Zarar edersiniz" diyerek ne yapılmaması gerektiğini söyledi.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: ZARAR EDERSİNİZ

İslam Memiş, gram altın yatırımı yapanlara uyarılarda bulundu. "Zarar edeceksiniz" diyen Memiş, yeni seviyeyi açıkladı. Gram altın alacak ya da bozduracak olanlar için işlem uyarısında bulunan İslam Memiş, fiziki altın fiyatı ile serbest piyasa fiyatlarında ciddi farklar olduğunu belirtti. "İkisi arasında 20 liralık bir fark var" diyen Memiş,"Ekrandaki fiyatlardan bozdurursanız zarar ederseniz" dedi.

YIL SONUDA YATIRIMCIYI SEVİNDİREN SEVİYE

Altında yeni seviyeleri açıklayan Memiş, 1070 lira olan gram altın fiyatlının 1450 lirayı göreceğini söyledi. Ons altında da baskı olduğunu belirten Memiş, yatırımcılar buna dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

"ONS ALTIN DAHA BU İŞE DAHİL OLMADI"

Memiş, "Şu an gram bin 70 lira ama serbest piyasada bin 80 lira" diyen Memiş şöyle devam etti: "Şimdi bin 100''lü rakamlar karşımızda. Sadece dolar kurundan destek alarak gram altın buralara geldi. Ons altın daha bu işe dahil olmadı" ifadelerini kullandı.

Memiş ons altının gram atlına destek vereceğini söyleyerek, "Bin 830 dolar üzerindeki atakların gram altın fiyatına da destek vereceğini görebiliriz. Bin 830 doların üstüne çıkarsa ons altın, gram altın da bin 100 aralığına gelir" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar