Ünlü ekonomist gram altının yıl sonu göreceği rakamı açıkladı

Ünlü ekonomist gram altının yıl sonu göreceği rakamı açıkladı
Altın hakkındaki tahminleri ile öne çıkan ekonomist İslam Memiş, daha önce yaptığı gram altın tahminini değiştirdi. Ekranda görülen ile piyasadaki rakamların birbirinden çok farklı olduğunu belirten Memiş, yıl sonunda beklediği gram altın seviyesini açıkladı.

GRAM ALTININ YIL SONU GÖRECEĞİ RAKAMI AÇIKLADI!

Altın tarafında yıllardır verdiği doğruya yakın tahminler ile binlerce yatırımcının takdirini kazanan ekonomist İslam Memiş, 2023 öncesi beklentilerini güncelledi.

Fox''taki Ekonomi Arası programında değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, ''Şimdi ev alınmalı mı?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ev maliyetlerindeki fiyat artışını 2023 yılında da bekliyorum. Satışlarda düşüş var ama bu talep karşısında değil, insanların alım gücüyle alakalı. Konut kampanyası ve düşük faizli geleceğini düşünüyorum. Yine fiyatlarda da yükseliş bekliyorum. Sayın Bakan''a sordum geçen hafta böyle kampanya olacak mı diye, evet olacak dedi. Kişisel beklentim, konut fiyatlarında düşüş olmaz. Kredi kullanacaklarsa kredi tarafında yılın ilk çeyreğinde bir düşüş bekliyorum.''''

GRAM ALTIN

Memiş, gram altınla ilgili ise uzun zamandır dile getirdiği 1450 liralık tahminini güncelledi.

Fed Başkanı Powell''ın açıklamaları belirsizliği öteledi, altının onsu 1820''den 1780''e kadar geriledi. 1780 üzerinde pozitif beklentimiz devam ediyor. Gram altın TL''de de bozulma yok. Serbest piyasalarda 1088-87 aralığında. 1125 gibi bir rakam var karşımızda yıl sonu gram altında. Baskılanmalar altında yükselişi biraz öteliyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar