İslam Memiş altın almak için en iyi tarihi açıkladı! Sakın geç kalmayın

İslam Memiş altın almak için en iyi tarihi açıkladı! Sakın geç kalmayın
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, az veya çok demeden yatırımını altında bulundurmak isteyen vatandaşlara yönelik tavsiyede bulundu. Memiş, altın almak için en uygun tarihi de takipçileriyle paylaştı.

Türkiye''de geçen yılların ardından pek çok şey değişse de altına olan ilgi her zaman aynı kalıyor. 

İster banka hesaplarında ya da kasalarında olsun, isterse de yastık altında veya aksesuar olarak tutulsun altın her zaman milyonların bir numaraları yatırım aracı olmaya devam ediyor. Her ekonomik sıkıntıda başvurulan ilk yol olduğu gibi, kazançlı yıllarda da birikim için en ideal araç olarak görülen altında ise gel-git döneminin sonu görülmüş gibi.

2023''e rekorlar kırarak başlayan altın, haftalar içerisinde hızlıca kazandırdığını aynı şekilde çok hızlı geri verdi. Altından ümidini kesmek üzere olan yatırımcılar, son birkaç haftada gerçekleşen yukarı yönlü hareketler ile yeniden ümitlenirken, bu ümitleri yükseltecek bir açıklama da altın uzmanı İslam Memiş''ten geldi.

ALTIN ALMAYAN DİZLERİNİ DÖVECEK

Kapalıçarşı''nın nabzını tutmasıyla meşhur Memiş, altın alıp-satacak vatandaşları kesin bir dille uyararak "Bu fiyatlar görebileceğiniz en dip seviye. Altın şu an ucuz değil bedava. Buralarda alım yapmayanlar aylar sonra dizlerini dövecek" uyarılarında bulundu.

Ons altının uluslararası piyasalarda yeniden 1850 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte yeni haftaya nasıl başlayacağı merak edilen gram altın için de umut dolu sözler geldi. Memiş, "Gram altın için önceki günlerde söylediğim 1200 lira hedefinin çok yakın gelecekte gerçekleşeceğini düşünüyorum. Tekrar tekrar olabilme ihtimalinden bahsettiğim 1550 lira ise yıl sonuna kadar oldukça muhtemel görünüyor. 2023 yılının altın yılı olacağına yönelik ümidim tazeliğini koruyor"

SADECE ALTINA BAKAN GÜMÜŞÜ ISKALAR

Maden üzerine yatırım yapanların yalnızca altın konusuna odaklanmalarının hata olacağını belirten Memiş, diğer fırsatları kaçırmamanın önemini vurgularken özellikle gümüş madenine dikkat çekti. Memiş, "2023''te bana sorarsanız altını sollayacak tek bir şey var, o da gümüş. Son 2 yılda 6 kat değerlenen maden, bu yıl da yükselişine devam edecektir" sözlerini kullandı.

Yorumlarının yalnızca tahmin olduğunun altını çizen Memiş, yatırım tavsiyesinde bulunmadığına dikkat çekti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar