İş arkadaşından şüphelendi takip etti! Karısıyla uygunsuz yakalayınca dehşet saçtı

İş arkadaşından şüphelendi takip etti! Karısıyla uygunsuz yakalayınca dehşet saçtı
Düzce’de karısını, kendi mesai arkadaşıyla uygunsuz bir şekilde gören şahıs cinnet geçirip dehşet saçtı.

Düzce’de yaşanan olay kan dondurdu. İş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşı Yakup Yaman’ın hal ve hareketlerinden şüphelenerek takip eden Köksal K. Hayatının şokunu yaşadı. Yakup Yaman’ın karısı ile buluşup Akınlar merasına gittiğini gören Köksal K. İkisini takip etti.

adam.jpg

Düzcehaber.com’da yer alan habere göre karısı ve arkadaşını uygunsuz pozisyonda gören Köksak K, cinnet geçirerek Yakup Yaman’ı boğaz, karın, böbrek, baldır ve kolları olmak üzere 15 farklı yerinden bıçakladı. Taş ve sopalarla saldırısına devam eden Köksal K., karısını ise 2 bıçak darbesi ile yaraladı.

Çevredekilere “Deştim ben bunu diyerek haykıran Köksal K, kafasından ve elinden yaralandı.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Yakup Yaman hayatını kaybetti, Köksal K. ise kasten adam öldürme suçundan gözaltına alındı. Köksal K’nın karısının tedavisi ise hastanede devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

kkk.jpg

Köksal K.’nın emniyette verdiği ilk ifadesinde, pişman olduğunu Yakup Yaman’ı karısı ile uygunsuz pozisyonda görünce cinnet geçirdiğini öldürmek istemediğini sadece yaralamak istediğini söylediği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar